Denim

Hello everyone!
How are you? I had some time to make two more combinations. This one today, and the next one which will be published in a week. A few days ago I recieved some stuff for my blog, but I couldn't review it, because I was waiting the rest of it to arrive, which full filed my looks. Nothing special is happening these days, except the days getting sunnier. I can say that that is special. People started going out more, and in all those crowds, conversations and good vibes I have got inspired to write and create fashion looks. Today I did decide that i don't want to bother you with my thinking, and in all this Sunday hurry I didn't have time for larger texts. Im getting ready for a exam on Monday and I'm sure you will understand me. Anyway, I hope you will like this outfit today and I hope that I will see some comments. 

Ćao svima!
Kako ste? Imala sam vremena da napravim dvije kombinacije. Ovo danas i iduću koja će biti objavljen za sedmicu. Prije nekoliko dana mi je stiglo par stvarčica za blog, ali nisam mogla uraditi recenziju, jer sam čekala ostatak stvari koje su upotpunile moje kombinacije. Ništa posebno se ne dešava ovih dana osim što su dani sunčani.Mogu reći da je to posebno. Ljudi su počeli izlaziti na ulice i u svim tim gužvama, razogovorima i dobrim raspoloženjima dobila sam inspiraciju da pišem i smišljam modne look-ove. Danas sam ipak odlučila da ne želim da vas smorim svojim razmišljanjim, a i u svoj ovoj nedjeljnoj frci i nemam vremena za opširan tekst.Spremam ispit za ponedjeljak i sigurna sam da me razumijete. U svakom slučaju, nadam se da će vam se svidjeti ovaj outfit danas i da ću vidjeti nekoliko komentara. 

As my theme says and the photos show, denim is the material on which I wanted to get your attention. For me, the spring time and  denim clothing pieces are a great combo. I love denim clothes and jeans and jackets are my favourite as you can see on the photos. The jeans are from ZAFUL. I ordered a size to big for me which isn't so great, but better bigger than smaller. They look now like boyfriend jeans, which is also cool. I thought about going to a sewer, so he could make them smaller for me, but my mom wore them and the fit her so great, that I decided to give them to her . She was really happy. The jeans are great for this beautiful weather, because the material is thin and it's colour is bright. I combined them with the denim jacket which isn't mine sadly. I needed something to make my outfit perfect and my dear roommate had this great jacket which is great with the jeans. The jacket is, as she said, from H&M. The next item that I added to my outfit is this beautiful pink blouse. I'm a big fan of the off shoulder blouses. This one has lovely long sleeves and you can tie on the end a tie. It's really beautiful. You can find this blouse or similar ones on GAMISS. The accessories I have on the photos are from Rosegal. The bag is really cute and even though it is really small, you can use her pretty often. When I saw it on the photos at Rosegal, I thought it is a bigger bag, but it wasn't. It doesn't really matter to me if it's big or not, I really like it and I could combine it with many outfits so far. You will se I used it on my next post, which will be ready in few days. The necklace and bracelet are also from Rosegal. Thanks to them I've got many beautiful jewelry items. The last thing I will write about are this amazing sandals. They are from AMI CLUB WEAR. The sandals look amazing and they are really comfortable. Last night I was out and wore them. I was dancing in them and my feets didn't hurt. I love the pearls on them, they make them look glamorous. That made my outfit complete. I've got some more shoes from AMI CLUB WEAR, which I will show you some other time. I can't wait to combine more great outfits with these shoes I've got.

Kako tema posta kaže i slike pokazuju, materijal traper je ono na što sam htjela vašu pažnju usmjeriti. Za mene su proljetno vrijeme i traper odjevni predmetu super kombinacija. Volim traper odjeću i hlače i jakne su mi omiljeni kao što vidite na slikama. Hlače su iz ZAFUL-a. Naručila sam preveliku veličinu za sebe, što i nije baš super, ali bolje veliko nego malo. Sada izgledaju kao boyfriend hlače što je također kul. Mislila sam ići krojaču da ih malo smanji kako bi mi odgovarale, ali moja mama ih je obukla i kako su joj super stojale, odlučila sam joj ih pokloniti. Bila je mnogo sretna. Hlače su dine za lijepo vrijeme, jer im je materijal tanak i boja svijetla. Kombinovala sam ih sa traper jaknom koja nažalost nije moja. Trebalo mi je nešto da učini moj outfit savršenim i moja draga cimerica je imala ovu sjajnu jaknu koja je odlično išla uz hlače. Jakna je, kako je rekla, iz H&M-a. Sljedeća stvar koju sam dodala na svoj outfit jeste ova lijepa roze košulja. Veliki sam ljubitelj bluza bez ramena. Ova ima divne duge rukave i možete na krajevima zavezati mašne. Stvarno je lijepa. Možete naći ovu bluzu ili slične njoj na GAMISS-u. Modni dodaci koje imam na sebi na slikama su sa Rosegal-a. Torba je mnogo slatka i pored toga što je mnogo mala,  možete je često koristiti. Kada sam je vidjela na slikama kod Rosegal-a, mislila sam da je veća torba, ali nije. Nije mi bitno da li je velika ili mala, stvarno mi se svidjela i mogla sam je kombinovati sa mnogo outfit-a do sada. Vidjeti ćete da sam je koristila u idućem postu koji će biti za nekoliko dana. Lančić i narukvica su takođe sa Rosegal-a. Zahvaljujući njima, dobila sam mnogo lijepog nakita.  Zadnja stvar o kojoj ću pisati su ove divne sandale. One su sa AMI CLUB WEAR-a. Izgledaju sjajno i veoma su udobne. Sinoć sam izašla u grad i nosila ih. Plesala sam u njima i noge me nisu boljele. Volim bisere na njima, čine ih tako glamurozno. To je učinilo moj outfit kompletnim. Dobila sam još obuće od AMI CLUB WEAR-a, koju ću vam pokazati nekad drugi put. Jedva čekam komibnovati divne outfit-e sa ovom obućom koju sam dobila. 
Do you like this outfit of mine? Would you make something differetn about it? If yes, please tell me. I love to hear others fashion tastes and try to combine different styles.

Till next time.
Kisses,
Amra.

Da li vam se sviđa ovaj outfit? Da li biste nešto promijenili na njemu? Ako da, molim vas napišite mi. Volim čuti o drugim modnim ukusima i pokušati kombinovati razlicite stilove.

Do idućeg puta.
Poljupci,
Amra.

Photographer ( Fotograf ) - EMINA AVDIĆ

Jacket ( Jakna ) - H&M
Blouse ( Košulja ) - GAMISS ''Sold out''
Jeans ( Hlače ) - ZAFUL
Necklace ( Lančić ) - Rosegal
Bracelet ( Narukvica ) - Rosegal
Bag ( Torba ) - Rosegal ''Sold out''
Sandals ( Sandale ) - AMI CLUB WEAR

Follow me on Instagram : @amraa__s

No comments:

Post a Comment